Oküler Protez Göz Yorumlar






HASTA YORUMLARI

Mesaj Yaz

mükremin

30-11-2014

protez
Ben oküler protez merkezinden çok memnun kaldım.Duanızı almak için sizede tavsiye ediyorum

fatma akbulut

26-11-2014

hizmetiniz için Allah razı olsun
Selamun aleykum fahri bey ve ailesi sizin sayenizde çok mutluyum işinizi o kadar severek ve güzel yapıyonuz ki hayranım size siz olmasaydınız biz böyle napardık keşke sizi daha önce tanısaydım

HATİCE YILMAZ

24-11-2014

CANIM 2 AİLEM
Evet benim 2. ailem onlar. hepsini çok seviyorum. sıcak bir ortam güler yüz herşey var. En önemliside ortaya koydukları müthiş eserleri gözlerimiz. Ben gözümü yaptıralı tam 9 sene oldu. Şuna inanınki eşim bile protez olduğunu bilmiyor.O kadar gerçek ve canlı hareketli duruyor. Ben Hafize ablama ve Fahri abime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allahım onları korusun

FATMA ŞAHİN

21-11-2014

MERHABA
Hafize ablam ve Fahri abim onlar artık benim ailem. Ben 10 yıldır onların sayesinde çok mutluyum. Dünyaya onların sayesinde bakabiliyorum.Onlardan önce başımı önümden kaldıramıyordum. İnsanların bana bakışları içimi yakıyordu. Ama artık çok mutluyum. Öyle bir göz yaptılarki kimse anlamıyor o kadar gerçek gibi. Allahım başımızdan eksik etmesin.Hepsini çok seviyorum.

asiye yildiz

18-11-2014

merhaba
Fahri bey ve hafize hanima sonsuz tessekkurler onlarin sayesinde hayatim degisti.

fatma akbulut

24-10-2014

merhaba
Fahri bey e hafize hanıma çok ama çok teşekkür ediyorum sizler kadar mükemmel kimse yoktur işinizi severek yapıyorsunuz sizden çok memnunum iyiki sizi tanıyorum çok ama çok mutluyum şuan sizin sayenizde iyiki varsıniz sizleri seviyorum

BEHIYE

21-10-2014

Emeğinize çok teşekkür ederim :)
Fahri by ve Hafize hm a çok teşekkür ediyorum. Göz rengim birebir aynı oldu. Daha önce yaptırmış olduğum protezden çok ama çok farklı ilgileri ve emekleri için tekrar cooookkkkkkkk teşekkür ederim.

ebru

24-09-2014

anlaşılması imkansız
Fahri bey , Hafize Hanımcım... Hastalarınız dan Ersin Davulcu ya yapmış olduğunuz protez göz muhteşem ötesi. Kendisi söylememiş olsa protez göz olduğunun anlaşılması imkansız...İnsanların umut ışığı mutluluk kaynağı oldunuz.. Yaptığınız işten önce güler yüzlülüğünüz tatlı diliniz zaten herşeyi gösteriyor.İyiki sizleri tanımışız .. Fahri bey ve Hafize hanıma çook çook teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.Allah razı olsunn

OZLEM GOK

15-09-2014

slm
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese gecmiş olsun ben küçükken sol gözümü kaybetim uzun süre yurt dışında araştırmalar yaptım canım türkiyem de derdimin dermanı fahri bey ve hafize hanım oldu eskiden aynaya hiç bakamazken şimdi unuttum gözümün protez olduğunu hiç belli olmuyor iyiki tanımışım o muhterem insanları ALLAH uzun ömür versin o usta ellere ihityacımız var saygılarımla

ersin

11-09-2014

slm
Slm arkadaşlar fahri bey hafize hanim ve iki oğlu gerçekten bu işi yapan insanlar piyasada tenekeden göz yapan çokta fahri bey gibi yapan yok fahri bey her hastasi icin cok özen ve emek harçiyor yani anliyacaginiz fahri bey bu piyasanin kral ALLAH ONDAN BİN KERE RAZI OLSUN o olmasaydi yarimiz hayat küsmus yasiyor olacaktik BEN ERSİN DAVULCU Sayılarimla

suna

09-09-2014

tesekkurler
Fahri bey, Hafize ablacim.. Ben kucuktum okulere ilk gittigimde cocuk aklimla hatirladigim tek sey hafize ablamin guler yuzu.. Evet onlari seviyorum samimi,icten ve bi okadar anlayisli insanlar. Okuler en iyisidir. Bunu okulere basvuranlar iyi bilir. Umutla gelir duayla cikarsiniz. Ben de basvuranlardan biriyim ve cok memnunum. Ben ogrenciyim okuyorum insallah ilerde insanlara sizin gibi faydam dokunur. Tekrar tekrar tesekkur ediyorum.İyi ki varsiniz Fahri hocam,Hafize ablam..

Nurcan

19-08-2014

Teşekkürler
İnsan nereye giderse kırılganlıklarını, umutsuzluklarını da beraberinde götürür 8 yıl önce ben de yaşadığım umutsuzluklarla ve endişeyle Fahri Beyin kapısını çaldım.Umutlarımın tüketildiği o gün Fahri bey ve güzeller güzeli Hafize ablam hayatımın yeni umut ışığı oldular.Çocukluğumda geçirdiğim bir kazadan dolayı yıllar boyunca cam protez kullandım ilerleyen yıllarda gözüme uygun cam protez bulamayınca hazır yaptırdım ama bir türlü umduğumu bulamadım bu işle ilgilenen doktorlara gittim işin tıbbı ve estetik kısmından çok maddi kısmıyla ilgilendiklerini görmek bir yana size yaptıkları protezin işlevsel olmadığını görmek de epeyce canımı yaktı.Fahri bey ve Hafize ablayla tanışdığım 2006 yılından beri hiçbir şekilde umutsuzluğum ve endişem yok çünkü biliyorum ki ben orada insanım, bana estetik ve sağlık açısından en uygun protezi yapacaklar.Bu konularda son derece rahatım.Hafize Ablam ile Fahri Bey gelen bütün hastalar ile son derece itinayla ilgilenirler ve mükemmel sonuçlar çıkarırlar bunun en güzel örneği benim.Eğer protez göze ihtiyacınız varsa burası doğru adres.İkinci protezimi yaptılar son derece memnunum ellerine kollarına sağlık Allah hepsinden razı olsun.Güler yüzleri tatlı dilleri ve işlerindeki hünerlerinden dolayı kalben çok teşekkür

Ayla

16-08-2014

Çok İyi
Oküleri tesadüfen internette araştırma yaparken bulmuştum. Sitedeki açıklamalar ve yorumlar beni bayağı cesaretlendirmişti, buraya gelmek için. Ama yine de bazı tereddütlerim vardı. Yorumların bu kadar iyi olması, acaba bu yorumlar gerçek mi diye düşünmeme sebep olmuştu. Şuan ise kendim buraya yorum yazıyorum. :) Ve iyi ki de buraya gelmişim diyorum. Protezin renginin sağlam gözümle bu kadar uyumlu olacağını tahmin etmiyordum. Renk, şekil, bakış her şeyi ile çok iyi. Hafize ablanın ve Fahri abinin elleri dert görmesin. Çünkü o eller çok değerli ve usta. Allah razı olsun hepsinden. Herkese burayı gönülden tavsiye ediyorum. Tereddütler mutlaka olabilir, fakat buraya gelip ortaya çıkan sonucu gördükten sonra hepsi yok oluyor.

Gulnar

27-07-2014

protez
Oküler'de ilk protezimi 2006, ikincisini 2008 senesinde yaptirmistim. O zaman protezimi aynada gördüğümde acayip mutlu olmuştum :) bu sene üçüncü Kez protez yaptırdım ve gerçekten çok mutluyum :) Fahri bey ve ailesinden Allah (c.c) razi olsun :) Yapılabileceğin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.. Özellikle gösterdikleri sabır ve özen için ayrıca Teşekkürler :)

Musa

25-07-2014

Oküler protez
Ilk protezimi 2008 de yaptırmıştım. Protezimden memnun kaldim ve Şu an 2014 te de 2.sini yaptirdim. Herkese tavsiye ederim. Baska yerlere gidip Kendinizi riske atmayin derim. Ellerine saglik Fahri bey in.



Keywords: